Projektová akce Rozloučení s létem

Ve čtvrtek dne 21. 9. 2023 se uskutečnila na našem školním hřišti akce Rozloučení s létem díky projektu Podpora školy na ZŠ Chrjukinova. Žáci prvního stupně si zde mohli společně s rodiči zasoutěžit například v lukostřelbě, jízdě na koloběžkách, skákání přes švihadlo, hod na cíl a dalších disciplínách. Stanovišť bylo celkem deset. Děti dostaly za splnění úkolu razítko do herní kartičky. Za vyplněnou kartičku děti obdržely sladkou odměnu. Kromě her si děti mohly vyrobit v dílničkách náramek nebo si nechali namalovat nějaký obrázek na obličej.
K úspěšné organizaci akce přispěli M.Bezušková, Z.Čani, J.Černíková, F.Göllová, S.Chmelová, A.Děcká, L.Gärtnerová, P.P.Godulová, M.Juráková, K.Kačmařová, G. Krucinová, I.Košinová, R.Olšarová, J.Picmaus, L.Rumblíková, P.Sedláková, L.Skýbová, M.Tomášek, I.Vichrová, M.Vallová.
K vydařené akci nám přispělo také pěkné počasí. Toto zábavné odpoledne jsme společně zakončili grilováním špekáčků. Již na hřišti jsme zaznamenali kladné ohlasy rodičů, což bylo tím nejpříjemnějším poděkováním za naši práci.
Děkujeme všem zúčastněným a těšíme se zase příště :-).

S. Gvozdanovič