Laser game aréna Ostrava-Jih

Po více jak roce se žáci osmého ročníku ocitli opět v laser game aréně, tentokrát vzdálené od naší školy pouhých dvacet minut pěší chůze. Akce proběhla na žádost dětí, protože tuto zábavu zbožňují. Využili jsme pátek 29. 9. 2023, jeden den školy vklíněný mezi státní svátek a víkend, a vyrazili jsme se nejen královsky pobavit, ale i zasportovat – běhat, skrývat se, krčit se, uhýbat laserovým výstřelům od protihráčů, a to za účelem stát se vítězem celé hry. Hra je vskutku fyzicky náročná.

Žáci rozdělení do dvou skupin nejdříve bojovali proti všem, poté dva týmy proti sobě a nakonec tři bojové jednotky soupeřily o vítězství. Dobrou atmosféru umocňovala akční hudba, hustá mlha a kromě osvětlených překážek téměř dokonalá tma.

Žáci mohli po skončení každé hry porovnat výsledky a získali tak nejrůznější přezdívky podle toho, jak se jim dařilo – Devastátor, Ninja, Superman, Silátor, Snažitel, Kokožka, Nedařčenko. Nejúspěšnějším členem naší bojové jednotky byl Míša Kobylskyi, který daleko předčil ve všech směrech své spoluhráče. 

P. Bartková, A. Děcká